Voorjaarscompetitie 2024 inschrijving!

27 november 2023


Schrijf je op tijd in (vóór 2 januari 2024)  voor de voorjaarscompetitie via [email protected] en beleef tennis breder dan alleen op je eigen club.

Dag clubgenoten!

Komend voorjaar kan weer competitie gespeeld worden! Op alle niveaus, van beginner tot gevorderd en in diverse leeftijdscategorieen kun je met de teams uit de omgeving de rackets kruisen! Het blijkt keer op keer een sportieve en gezellige bezigheid te zijn!

Welke soorten zijn er?

Op alle dagen van de week, m.u.v. woensdag, zijn er mogelijkheden in Gelderland (GLD) of in de landelijke indeling! Kijk in het aanbod in de bijlage voor de exacte informatie.

  • Beginners (niveau 8 en 9): jullie kunnen op donderdag- of vrijdagavond of zondagmiddag! 
  • 50plussers: op donderdag, vrijdag, of zaterdag herendubbel, op vrijdagmiddag damesdubbel en op vrijdagochtend Gemengd dubbel. 

In de bijlage vind je een overzicht. Kom je er niet uit, mail dan de VCL’s (zie onderaan de brief)

Iets later in het seizoen start de zomeravondcompetitie, waarop je 4 dubbelpartijen speelt met je team op elke woensdagavond vanaf 19uur. Deze is van 8 mei tot 19 juni (7 weken op rij op de woensdagavond). Hiervoor kun je je aanmelden tot 15 maart 2024 bij onderstaande VCL. Je kunt dus zowel de voorjaarscompetitie als de zomeravond spelen!

Wanneer en hoe vaak?

Je speelt 7 dagen (/avonden). Als er door storm of andere overmacht een dag uitvalt, zijn er 3 inhaaldagen vastgesteld. Handig dus om deze 10 datums te blokken in je agenda.

Week 14-2024 begint het! 

De tenniskids rood/oranje starten al op zondag in week 12, jeugd in week 13

Zijn er kosten aan verbonden?

Ja, per team rekent de tennisbond een inschrijfbedrag van € 45 (vrijdagavond € 32) en daarbij komen kosten voor (de KNLTB goedgekeurde) ballen, afhankelijk van het aantal keren dat je thuis speelt. Deze kosten verdeel je over de spelers van je team. Heb je je aangemeld, maar trek je je terug als team, dan zijn er (hoge!) boetekosten voor het team. Dus goed nadenken voordat je je inschrijft. 

Voor de jeugd en de tenniskids worden geen kosten doorberekend, die draagt de club.

Wanneer en hoe inschrijven?

Het handigst is als je al een groepje bij elkaar hebt verzameld (bijv vanuit de tennisles) en je als team aanmeldt bij de VCL via [email protected]

Kinderen/Jeugd aanmelden bij de Jeugd-VCL Hans van Rossum: [email protected]

Schrijf alle namen op en zet erbij wie ‘teamcaptain’ is (het aanspreekpunt van het groepje) met captains mailadres en telefoonnummer.

Schrijf er ook bij voor welke dag en soort (zie de bijlage) je je aanmeldt. 

Wil je meedoen, maar heb je nog geen idee met wie, stuur dan ook gewoon een mail, dan kunnen we zien of we een team kunnen samenstellen waar je bij past qua speelniveau.

LET OP: Schrijf je in voor 2 januari 2024 a.s.!

Vriendelijke groeten van jullie Ewijkse VCL’s:

knltb-tennis-speeldata-voorjaarscompetitie-2024.pdf aanbod-voorjaarscompetitie-2024-senioren-landelijk.pdf aanbod-voorjaarscompetitie-2024-senioren-regionaal.pdf

Nieuwscategorieën