Meld je aan voor de najaarscompetitie!

22 mei 2023


Dag clubgenoten!
 
Komend najaar start er weer een nieuwe competitie! Op alle niveaus, van beginner tot gevorderd en in diverse leeftijdscategorieen kun je met de teams uit de omgeving de rackets kruisen! Het blijkt keer op keer een sportieve en gezellige bezigheid te zijn!
 
Welke soorten zijn er?
Op alle dagen van de week zijn er mogelijkheden! Kijk in het aanbod in de bijlage voor de exacte informatie. Let op: er is een REGIONALE indeling en een LANDELIJKE indeling. Meest voor de hand liggende om in te kijken is de regionale. 
 
In de bijlage vind je een overzicht. Kom je er niet uit, mail dan de VCL’s (zie onderaan de brief)
 
Wanneer en hoe vaak?
Je speelt 5 dagen (/avonden). Als er door storm of andere overmacht een dag uitvalt, zijn er 2 inhaaldagen vastgesteld. Handig dus om deze 7 datums te blokken in je agenda.
 
Vanaf 11 september, 5 weken op rij lekker tennissen! Wie wil dat nou niet?
 
Zijn er kosten aan verbonden?
Ja, per team rekent de tennisbond een inschrijfbedrag van € 32,- euro en daarbij komen kosten voor (de KNLTB goedgekeurde) ballen, afhankelijk van het aantal keren dat je thuis speelt. Deze kosten verdeel je over de spelers van je team. Heb je je aangemeld, maar trek je je terug als team, dan zijn er (hoge!) boetekosten voor het team. Dus goed nadenken voordat je je inschrijft. Voor jeugd en tenniskids worden de kosten door de club gedragen.
 
Wanneer en hoe inschrijven?
Het handigst is als je al een groepje bij elkaar hebt verzameld (bijv vanuit de tennisles) en je als team aanmeldt bij de VCL via [email protected]
Kinderen/Jeugd aanmelden bij de Jeugd-VCL Hans van Rossum: [email protected]
 
Schrijf alle namen op en zet erbij wie ‘teamcaptain’ is (het aanspreekpunt van het groepje) met captains mailadres en telefoonnummer.
Schrijf er ook bij voor welke dag en soort (zie de bijlage) je je aanmeldt. 
 
Wil je meedoen, maar heb je nog geen idee met wie, stuur dan ook gewoon een mail, dan kunnen we zien of we een team kunnen samenstellen waar je bij past qua speelniveau.
 
LET OP: Schrijf je in voor 7 juni 2023 a.s.!
 
Vriendelijke groeten van jullie Ewijkse VCL’s:
Nancy Cuijpers (17+): [email protected] en 06 22 45 34 27
Hans van Rossum (jeugd en kids): [email protected]
Hugo van Beurden, coördinator technische commissie: [email protected]

speeldata-knltb-najaarscompetitie-2023.pdf Regionaal aanbod-najaarscompetitie-2023-senioren-landelijk.pdf Landelijk senioren najaars 2023.pdf

Nieuwscategorieën