Inschrijven voor najaarscompetitie 2022

22 mei 2022


Dag clubgenoten!
 
Zoals beloofd hierbij informatie over competitie spelen in dit najaar. Op alle niveaus, van aller begin tot ver gevorderd en in diverse leeftijdscategorieen kun je met teams uit de omgeving de spreekwoordelijke degens kruisen! Een absolute must als je tennis serieus neemt. Okay dat was overdreven, maar ik gun iedereen de fun die je ermee kunt beleven!
 
Welke soorten zijn er?
Op dinsdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag zijn er mogelijkheden!
Beginners (niveau 8 en 9) jullie kunnen op donderdag of zondag! 
50plussers: op vrijdag diverse mogelijkheden (of op zaterdag alleen heren).
Onderin vind je een overzicht. Kom je er niet uit, mail dan de VCL’s (zie onderaan de brief)
 
Wanneer en hoe vaak?
Je speelt 5 weken (achter elkaar). Als er door storm of andere overmacht een keer uitvalt, zijn er 2 inhaaldagen vastgesteld. Handig dus om deze 7 datums te blokken in je agenda. Week 37 begint het!  (De tenniskids starten al op zondag in week 36)
 
Zijn er kosten aan verbonden?
Ja, per team rekent de tennisbond een inschrijfbedrag van 32 euro en daarbij komen kosten voor (de KNLTB goedgekeurde) ballen, afhankelijk van het aantal keren dat je thuis speelt. Deze kosten verdeel je over de spelers van je team. Heb je je aangemeld, maar trek je je terug als team, dan zijn er (hoge!) boetekosten. Dus goed nadenken voordat je je inschrijft. Voor de jeugd en de tenniskids worden geen kosten doorberekend.
 
Wanneer en hoe inschrijven?
Het handigst is als je al een groepje bij elkaar hebt verzameld (bijv vanuit de tennisles, of groepje vrienden) en je als team aanmeldt bij de VCL via [email protected]. Kinderen/Jeugd aanmelden bij de Jeugd-VCL Hans van Rossum: [email protected]
 
Schrijf alle namen op incl. telefoonnummers en zet erbij wie ‘teamcaptain’ is, het aanspreekpunt van het groepje met het mailadres van de captain. Schrijf er ook bij voor welke dag en soort (zie de bijlage) je je aanmeldt. 
 
Wil je meedoen, maar heb je nog geen idee met wie, stuur dan ook gewoon een mail, dan kunnen we zien of we een team kunnen samenstellen waar je bij past qua speelniveau.
 
LET OP: Schrijf je in voor 7 juni a.s.!
 
Vriendelijke groeten van jullie Ewijkse VCL’s:
Nancy Cuijpers (17+): [email protected] en 06-22453427
Hans van Rossum (jeugd en kids): [email protected]
Hugo van Beurden, coördinator technische commissie: [email protected]

aanbod-knltb-najaarscompetitie-2022-gelderland.pdf

Nieuwscategorieën