Hier had Uw kop (van Uw ingezonden mededeling) afgebeeld kunnen zijn!

Binnen deze rubriek krijg je de mogelijkheid standpunten, ideeën, verslagen e.d. te verspreiden.


 

Ria Schaminee krijgt koninklijk lintje 25-04-2014

Onze enige echte RIA SCHAMINEE heeft op 25-04-2014 uit handen van de burgemeester van Beuningen een welverdiend koninklijk lintje gekregen.

Zij is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

Zij kreeg het lintje o.a. voor haar verdiensten als trouwe vrijwiligger bij onze club, maar ook voor haar werk bij de Zonnebloem en de Vrienden van Waelwick.

Zie ook een reportage in Beunings Nieuws.


Voor foto's op onze site zie de fotogalerij onder Ria S lintje 2014.


 

Baanonderhoud november 2012

In de maand november zijn er door het inmiddels bekende 'VUT-team' weer een aantal onderhoudswerkzaamheden op ons complex uitgevoerd.

1)
Ten eerste zijn de borders tussen terras en banen geheel vernieuwd.
Na het uitgraven van alle grond en oude planten zijn de borders voorzien van een worteldoek met een laag grof grit.

De borders zijn hiervan erg mooi opgeknapt en zien er weer prachtig uit. Bovendien zijn ze praktisch onderhoudsvrij !


2)
Vervolgens is er een zeer grote schoonmaakoperatie geweest van de banen, omdat deze erg waren vervuild door een extreme algengroei, dit najaar.

De banen waren hierdoor ook erg glad geworden en de waterafvoer werd ernstig verstoord. Zo erg zelfs dat de (halve-)finales van het BTK-toernooi letterlijk en figuurlijk in het water zijn gevallen en er moest worden uitgeweken naar onze zustervereniging in Winssen.

De banen zijn compleet geschrobd en met een milieu-vriendelijk anti-algenmiddel behandeld.

Doordat deze werkzaamheden door een aantal enthousiaste leden zijn uitgevoerd heeft dit de vereniging veel geld bespaard!

APPLAUS !

Het VUT-team bestond deze keer uit de dames en heren:
Bea van Besouw, Clara Theunis, Henk van Koolwijk, Jos Langhout, Theo Mevis, Jos Janssen, Wil Steins, Wil Broenland, Aernout van Besouw en Mathieu Sluitman.


Voor meer foto's zie de fotogalerij onder Baanonderhoud 2012.
(Foto's zijn met telefoon gemaakt.)


 

verslag Maria Ratering Arntz Alpe DuZes 2012

Beste tennisvrienden,

 Langs deze weg wil ik een ieder nogmaals van harte danken voor alle donaties, steun en support die ik ontvangen heb op weg naar en tijdens dit onvergetelijke Alpe d’HuZes avontuur. Ik kan zeggen dat ik zowel mijn sponsordoel als sportieve doel ruimschoots bereikt heb. Op donderdag 7 juni heb ik de Alpe 5 keer beklommen! Ook de andere teamgenoten hebben allemaal hun doel gehaald. Het was een indrukwekkende en bijzondere week.

Op zaterdag 2 juni zijn we met bijna alle Heroes richting Frankrijk vertrokken. We zijn super verzorgd en hebben op 3 dagen lekker wat gefietst om te wennen aan de hoogte. Op woensdag 6 juni ben ik de deelnemers gaan aanmoedigen en heb ook de kant van de toeschouwer meegemaakt. Mooi om al die mensen te zien inspannen voor dit doel. Rick (12 jaar) en vader Mathijn Sommerdijk hebben samen de beklimming op woensdag volbracht.

Op donderdag 7 juni om 4.30 ben ik aan mijn eerste beklimming begonnen in het donker. Het was magisch met alle kleine lichtjes en in bijna iedere bocht de aangestoken persoonlijke kaarsjes. In een lange slinger omhoog voor het zelfde doel en iedereen een persoonlijke reden waarom hier aan deel te nemen. In bocht 7 gestopt, bij de op 3 mei in groen gespoten aanmoediging van mijn kinderen: Hup Maria!. Deze was nog steeds zichtbaar en heb deze natuurlijk bij iedere beklimming vastgelegd. Alles verliep goed en in 1 uur en 50 min. gefinisht. Korte pauze genomen en weer op weg voor de 2e klim. Deze ging ook goed. Ik heb zelfs even met Michael Boogerd gefietst en gekletst, die mij veel succes wenste voor de 4 beklimmingen!!. Weer zelfde tijd boven en een wat langere pauze genomen. De 3e klim ging wat moeizamer, want het werd erg warm. De hele tijd goed gedronken en gegeten om de motor aan de gang te houden, maar op een gegeven moment zit je toch echt vol! Op naar de 4e klim, die makkelijker voelde als de derde. Al die aanmoedigingen van zoveel mensen langs de kant geven je steun om gewoon door te gaan en je doel te halen. Ook de fietsende deelnemers zijn ook een saamhorig geheel ondanks dat een ieder de inspanning op zijn eigen tempo levert. Dus toen ik op tijd boven was en ik het gevoel had er zit nog wel een 5e keer in, was de keus snel gemaakt. Ik ben gekomen om zo vaak mogelijk de berg te beklimmen. Onderweg was ik ook een spandoek tegen gekomen met de tekst: je geeft pas op als je niets meer te geven hebt. En dus op weg naar de 5e beklimming, gestart met de saamhorigheid-beklimming (afsluitende laatste beklimming). In bocht 13 even gerust/gedronken en ja weer wat gegeten en in 7 gestopt voor foto nummer 5 en even via de webcam zichtbaar voor het thuisfront en pratend door de telefoon. Vond Emma helemaal leuk. Vooral omdat ik een gekke badmuts op had bij de 4e en 5e beklimming. Ik had mijn kinderen Emma en Lotte beloofd, als ik de 4e beklimming zou gaan beginnen ik de badmuts op zou doen. Geen gezicht natuurlijk, maar wel grappig en beter herkenbaar.

Al met al kan ik concluderen dat de voorbereidingen goed zijn geweest en ik tijdens de beklimmingen goed gedoseerd heb (op een duur inspanning kan deze diesel dus lang doorgaan ;-)).

Alle indrukken zijn nog niet allemaal verwerkt en denk nog vaak terug aan deze week. Ik heb een heerlijke bijzondere week gehad en heb na dit avontuur nog steeds zin in fietsen! En natuurlijk: tot gauw weer op de tennisbaan!

Lieve groet van

Maria Ratering Arntz

Actief deelnemer op donderdag 7 juni 2012 aan de Alpe dHuZes 2012 voor KWF; meer informatie via

http://deelnemers.alpe-dhuzes.nl/acties/mra/maria-ratering-arntz/ en http://beuningenheroes.nl


 

Activiteiten door Leden

Wat een mooie nieuwe steun !

 

Dat we binnen de club verschillende actieve leden hebben die op vrijwillige basis allerlei verschillende werkzaamheden verrichten is een belangrijke levensader van de club.

Bijgaande 2 foto's van het vernieuwen van verrotte steunen van 4 stuks scheidsrechtersstoelen.

Deze steunen zijn geleverd/gesponsord door Henk van Koolwijk.

En gemonteerd door de heren:
Henk van Koolwijk, Jos Langhout, Theo Mevis, Jos Janssen en Ton van Uden.HULDE !

Sponsoren
Webcam
Januari - 2020
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
  01 02 03 04
05 06 07 08 09 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
27 28 29 30 31  
Januari - 2020
No results.

Stuur een E-mail naar webmaster-cie(at)tvewijk.nl met vragen of opmerkingen over deze web-site. ©Tennisvereniging Ewijk